Misschien heeft u een aantal ontsierende vlekjes of bultjes die u wilt laten verwijderen?

In onze praktijk kan dit snel en zonder verwijzing door de huisarts. Denk bijvoorbeeld aan couperose, moedervlekken, pigmentvlekken, ouderdomswratjes of fibromen.

U krijgt duidelijke voorlichting over de aandoening en de mogelijke behandeling. Tijdens het eerste consult vindt het dermatologisch onderzoek plaats. Vaak zal een behandeling van maximaal 20 minuten volstaan, soms zijn er meerdere afspraken nodig. Meestal kunt u al binnen een week bij ons terecht. Maak een afspraak.

Per afspraak kunnen er meerdere plekjes tegelijk verwijderd worden. Een onvriendelijk of verdacht ogende moedervlek wordt altijd chirurgisch verwijderd en voor onderzoek opgestuurd naar het laboratorium.

Behandelingen

Een moedervlek (naevus naevocellularis) kan uitgroeien tot een bultje en cosmetisch storend zijn of mechanisch hinderlijk in de weg zitten. Middels coagulatie worden ze in het niveau van de huid verwijderd onder plaatselijke verdoving. Het vlekje dat overblijft, verdwijnt binnen ongeveer twee weken. 

Ouderdomsvlekken (lentigo) komen veel voor. De meeste mensen hebben vanaf middelbare leeftijd wel een of meer van die bruinige vlekjes op de huid. Deze pigmentvlekjes ontstaan vooral op de handrug en het gezicht; de plekken die veel in de zon komen. Deze ouderdomsvlekken heten ook wel zonnevlekken of levervlekken en zijn bijna altijd goedaardig.

Steelwratjes (fibromen) zijn goedaardige huidgezwelletjes die bijzonder veel voorkomen. Iedereen van 30 jaar en ouder heeft er wel ergens een of meer op de huid. Voorkeursplekken zijn de oksels, de liezen en de hals. Hoewel iedereen fibromen kan ontwikkelen hebben mensen met overgewicht of diabetes wel meer kans op het ontwikkelen van steelwratjes.

Terug naar boven

Jean-Louis Forain,  1852 - 1931

De kosten

Cosmetische behandelingen worden niet door uw verzekering vergoed. Deze rekening kunt u dus niet indienen bij uw verzekeraar.

Voor het eerste consult brengen we € 90,00 in rekening. Gaat het om een kleine ingreep, dan doen we die we vaak al tijdens het eerste consult. 

Voor sommige behandelingen waar meer tijd voor nodig is, wordt een nieuwe afspraak gemaakt, meestal binnen twee weken. De kosten hiervoor bedragen in totaal  € 180,00.

Niet inbegrepen zijn de mogelijke kosten voor laboratorium- of onderzoekskosten. Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief B.T.W.

* U kunt bij ons pinnen.