Nieuws uit de praktijk

1 februari 2018: alle contracten met verzekeraars rond
U kunt altijd bij ons terecht, ongeacht waar u verzekerd bent. Ook voor 2018 zijn alle contracten tussen de praktijk en de verzekeraars weer geregeld. 

25 april 2018: Uitslag patiënten-enquête
De jaarlijkse enquête is ingevuld door bijna 200 patiënten. Daaruit blijkt dat zij over het algemeen zeer tevreden zijn over de praktijk.

  • Over het algemeen waarderen patiënten de specialisten en hun behandeling als 'goed'.
  • De overgrote meerderheid vindt dat zij goed geïnformeerd worden over hun huidaandoening en de behandeling die daarvoor nodig is.
  • Daarnaast wordt vermeld dat patiënten tevreden zijn over de korte wachttijden. Wat opvalt is dat bijna iedereen van mening is dat al het personeel "vriendelijk, professioneel en beleefd" is. 
  • Enkelen van u deden ook aanbevelingen, hier gaan wij direct mee aan de slag.
  • We danken iedereen hartelijk voor de bijdragen.

6 januari 2017: Dermatologie patiënten-enquête

De patiënten geven onze praktijk voor dermatologie een dikke 8. En daar zijn we blij mee. In het najaar van 2016 hielden we onze jaarlijkse patiënten-enquête; 150 patiënten vulden het vragenformulier in.

De patiënten ervaren de behandeling over het algemeen als “goed”.  U bent tevreden over de artsen, met de communicatie over uw huidaandoening en met de behandeling en de informatie over uw medicijngebruik. Ook noemde u onze snelle en efficiënte manier van werken. En sommigen van u deden bruikbare suggesties voor verbetering. Daar zijn we meteen mee aan de slag gegaan.

Over de medewerksters aan de balie is iedereen het eens: volgens alle invullers zijn zij professioneel, vriendelijk, behulpzaam en beleefd.
Iedereen hartelijk dank voor de moeite!

14-12-2016: Vakantie

In de laatste week van het jaar zijn wij wegens vakantie beperkt open. Voor enkele spoedgevallen zal de praktijk dinsdag 27/12 en donderdag 29/12 in de ochtend geopend zijn. De gehele staf wenst u alvast prettige feestdagen toe!

7-12-2016: Contracten

Voor het jaar 2017 zijn de contracten rond met alle zorgverzekeraars! Hierdoor kunt u in het nieuwe jaar wederom bij ons terecht, ongeacht waar u verzekerd bent.

 
 
 
Ik waardeer -naast vakmanschap- vooral de vriendelijkheid en de laagdrempeligheid